Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Oil Cream 50+

Sublime Skin Oil Cream 50+

Regular price €105,00
Regular price Sale price €105,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem ushqyes ridensifikimi me kompleksin ekskluziv Cell-Support TechnologyTM. Ndihmon për të luftuar thatësinë ekstreme, humbjen e densitetit dhe hollimin tipik të lëkurës në menopauzë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details