Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Micropeel Lotion

Sublime Skin Micropeel Lotion

Regular price €39,00
Regular price Sale price €39,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Locion fytyre me acid laktik dhe glukonolakton, për një mikroeksfolim ditor delikat dhe progresiv që rinovon dhe i jep uniformitet dhe shkëlqim fytyrës.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details