Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Lift Firm

Sublime Skin Lift Firm

Regular price €49,00
Regular price Sale price €49,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Trajtim kozmetik intensiv me peptid kundër rrudhave, faktor rritje dhe acid hialuronik ** për një efekt shtrëngues dhe një pamje më të relaksuar të rrudhave. Lëkurë menjëherë më e plotë dhe më e lëmuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details