Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Fluid Cream

Sublime Skin Fluid Cream

Regular price €100,00
Regular price Sale price €100,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Rekomandohet si një trajtim kundër plakjes për lëkurën e kombinuar. Me Acid Hialuronik jep ushqim, volum dhe elasticitet. Vezakja duket më e përcaktuar, tiparet e fytyrës më të relaksuara dhe lëkura më e shndritshme.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details