Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Eye Patch

Sublime Skin Eye Patch

Regular price €58,00
Regular price Sale price €58,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Arna me hidrogel freskues me veprim intensiv. I jep lehtësim të menjëhershëm zonës së syve dhe korrigjon dukshëm qeset dhe shenjat e lodhjes në pak minuta.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details