Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Cream

Sublime Skin Cream

Regular price €110,00
Regular price Sale price €110,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Rekomandohet si një trajtim kundër plakjes për lëkurën e pjekur. Me acidin hialuronik jep ushqim, volum dhe elasticitet. Vezakja duket më e përcaktuar, tiparet e fytyrës më të relaksuara dhe lëkura më e shndritshme.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details