Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Corrector

Sublime Skin Corrector

Regular price €45,00
Regular price Sale price €45,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Serum për trajtimin e lokalizuar të njollave me Kompleksin Tri-White, një kompleks ekskluziv me një veprim ndri√ßues dhe eksfolues. Redukton shfaqjen e njollave për një lëkurë më të njëtrajtshme dhe më të re.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details