Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Color Perfect SPF 50

Sublime Skin Color Perfect SPF 50

Regular price €69,00
Regular price Sale price €69,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem me ngjyrë uniforme me mbrojtje të lartë UVA/UVB. I pasuruar me Palmitoyl Glicine, një aktiv anti-plakje, ai ndihmon në parandalimin e pasojave të dukshme të plakjes së fotove, si njollat ‚Äã‚Äãdhe rrudhat.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details