Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Stol me mbështetëse

Stol me mbështetëse

Stol me sedilje rrotulluese dhe mbështetëse të rregullueshme në lartësi.

E pajisur me mbështetëse këmbësh dhe rrota të buta xhel.
View full details