Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Specialist Hand Oil

Specialist Hand Oil

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Përzierje e vajrave bimore ushqyese për të mbrojtur dhe forcuar duart dhe thonjtë, zbut kutikulat dhe jep mëndafshi. Ideale si maskë nate në rast të thatësisë së veçantë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details