Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Specialist Foot Balm

Specialist Foot Balm

Regular price €20,00
Regular price Sale price €20,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Balsam këmbësh me teksturë të pasur me një veprim intensiv mbrojtës dhe ushqyes. Formuluar me ekstrakt Neem, vaj Sacha Inchi dhe Panthenol, jep një ndjesi të këndshme rehati.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details