Skip to product information
1 of 1

newlooktina

SPECIAL EFFECTS SPONGE

SPECIAL EFFECTS SPONGE

Regular price €13,00
Regular price €13,00 Sale price €13,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Sfungjeri i Efekteve Speciale është një sfungjer i hollë, i butë dhe prej gome që ndihmon në krijimin e efekteve të reja realiste. Sfungjeri me efekte speciale përdoret për të krijuar një sërë efektesh speciale në lëkurë si: pore të zgjeruara, skuqje, acarime, plasje të enëve të gjakut, etj. Është shumë e lehtë për t'u pastruar me ujë të nxehtë dhe sapun ose shampoo sfungjeri. Dimensionet: 1mm x 5mm x 1mm.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni produktin e dëshiruar në sfungjer (Flash Color, fondatinë etj.). Për rezultate më të mira, provoni në anën e pasme të dorës për të përcaktuar se sa duhet të aplikoni. Aplikoni grimin duke prekur ose duke e zbutur me sfungjer, në varësi të efektit të dëshiruar.

Ingredientët

View full details