Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Spa Bed 3

Spa Bed 3

Krevat Klasik MADE IN ITALY me strukturë tërësisht prej druri
gri e ftohtë dhe bazë për pushimin e peshqirëve.

Mbështetëse e rregullueshme me susta gazi.

Lartësia fikse. Dyshek me mbështetëse koke.

View full details