Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Soprano Super

Soprano Super

Kolltuk multifunksional, i motorizuar, i patentuar. I pajisur me: kromoterapi, lartësia e rregullueshme automatikisht, mbështetëse me motor, mbështetëse koke, rrotullim 180°. Dy priza USB, mbajtëse për tharëse flokësh. Specifik për: make up, trajtime fytyre,
manikyr dhe pedikyr, larje dhe stilim.
View full details