Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Soprano Easy

Soprano Easy

Kolltuk multifunksional, i motorizuar, i patentuar. I pajisur me: kromoterapi, mbështetëse me motor të mbështetur, mbështetëse koke. Specifike për: make up,
trajtime fytyre, manikyr dhe pedikyr.
Ngjyra bardh e zi.
View full details