Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Skin Test Machine Hd

Skin Test Machine Hd

Ekran HD - 7 sonda speciale për kontrollin e lëkurës: 50X, hidratim, fluoreshencë 50X, sebum, rrudha, elasticitet, fototip.
I kombinuar me konsulencë të specializuar, ofron një shërbim të saktë dhe efektiv të historisë mjekësore të përshtatshme për personalizimin e protokolleve të punës dhe vetëkujdes në shtëpi, duke i udhëhequr klientët drejt një blerjeje të sigurt.
Karakteristikat: Sensori HD CMOS; 15,6” HD LCD; 18 milionë ngjyra në HD, njohje automatike optike dhe matje e menjëhershme; funksioni "goditja më e mirë"; bilanci automatik i kontrastit; sensor i ri hidratimi me përcaktim automatik të mesatares së zbuluar; sensor i ri fototip
View full details