Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Skin Regimen Ambience Spray

Skin Regimen Ambience Spray

Regular price €39,00
Regular price Sale price €39,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Aroma dalluese e / regjimit të lëkurës / me vajra esencialë të Dëllinjës, Copahu, Kedri dhe Palisandër për një efekt të këndshëm ribalancues dhe gjallërues.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details