Skip to product information
1 of 2

newlooktina

Salt Heater

Salt Heater

Pllakë për ngrohje me kripë dhe/ose vaj (set prej 2 copë)
Baza: çelik-xham me rregullim nga 50° në 120°

Gurët origjinalë të kripës Himalayane, të pasur me elementë gjurmë thelbësorë, të përdorur në Ritualin e Masazhit me Kripë kanë një veprim pastrues.

View full details