Skip to product information
1 of 4

Comfort Zone

Sacred Nature Nutrient Cream

Sacred Nature Nutrient Cream

Regular price €82,00
Regular price Sale price €82,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem ushqyes i pasuruar me ekstrakt të kopshtit shkencor, ekstrakt myshku dhe vaj Buriti. Forcon barrierën e lëkurës duke e ushqyer lëkurën. Ideale për lëkurë të pjekur dhe të paushqyer

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details