Skip to product information
1 of 4

Comfort Zone

Sacred Nature Exfoliant Mask

Sacred Nature Exfoliant Mask

Regular price €45,00
Regular price Sale price €45,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Maskë me veprim eksfoliues me 9% Gluconolactone dhe Scientific Garden ExtractTM për një lëkurë kompakte dhe rrezatuese. Rekomandohet për lëkurë të zbehtë, delikate dhe të papastër.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details