Skip to product information
1 of 4

Comfort Zone

Sacred Nature Cleansing Balm

Sacred Nature Cleansing Balm

Regular price €48,00
Regular price Sale price €48,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Balsam pastrues i koncentruar me teksturë transformuese. I formuluar me vaj organik Buriti, largon make-up dhe papastërtitë. Për lëkurë të re dhe të pjekur, pa parfum shtesë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details