Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sacred Nature Body Butter

Sacred Nature Body Butter

Regular price €74,00
Regular price Sale price €74,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem trupi i pasur ushqyes me ekstrakt të kopshtit shkencor, gjalpë organike shea dhe vaj Buriti për lëkurë të zhdërvjellët dhe më të re. Ideale për lëkurë të thatë dhe të paushqyer.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details