Skip to product information
1 of 3

newlooktinashop

Renight Oil

Renight Oil

Regular price €52,00
Regular price Sale price €52,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Përzierje e çmuar multivitamine e vajrave bimore me një prekje të mëndafshtë, e formuluar me vaj organik të çertifikuar Goji Berry dhe vaj Macadamia. Promovon një veprim të dyfishtë ushqyes dhe antioksidant.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details