Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Renight Cream

Renight Cream

Regular price €66,00
Regular price Sale price €66,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem për fytyrën me veprim ushqyes dhe vitaminë, ideal si një trajtim kozmetik gjatë natës. Teksturë e pasur, e formuluar me vaj organik të çertifikuar Goji Berry dhe ekstrakt domate të hidrolizuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details