Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Remedy Serum

Remedy Serum

Regular price €57,00
Regular price Sale price €57,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Serum intensiv me veprim qetësues dhe forcues me vaj Marula dhe Hyssop meksikan. Teksturë e lehtë dhe jo okluzive, për një ndjesi rehatie të menjëhershme për lëkurën e ndjeshme dhe delikate.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details