Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Remedy Defense Cream

Remedy Defense Cream

Regular price €66,00
Regular price Sale price €66,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem ushqyes qetësues i pasuruar me vaj Marula për një veprim mbrojtës në barrierën e lëkurës. Veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë shumë të thatë, të ndjeshme të dehidratuar dhe për klimë të ashpër.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details