Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Remedy Cream To Oil

Remedy Cream To Oil

Regular price €45,00
Regular price Sale price €45,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem pastrues që kthehet në vaj për një pastrim ultra delikat. E formuluar me vaj Marula, është ideale për lëkurë të ndjeshme, të ndjeshme dhe të prirur ndaj skuqjes.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details