Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Remedy Cream

Remedy Cream

Regular price €57,00
Regular price Sale price €57,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem i lehtë me veprim qetësues dhe hidratues për lëkurë delikate dhe të ndjeshme. Formuluar me një prebiotik me origjinë natyrale dhe vaj Marula për një veprim mbrojtës në barrierën e lëkurës.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details