Skip to product information
1 of 2

newlooktina

Pressotech

Pressotech

Presë modulare e gjeneratës së 4-të për preso-masazh inteligjent për reduktimin e njollave të celulitit, reduktimin e akumulimeve dhjamore të lokalizuara dhe të përhapura në këmbë, vithe dhe bark, reduktim të edemës së lokalizuar dhe difuze, përmirësim të mikroqarkullimit periferik dhe ftohje të këmbët. Presion i rregullueshëm dhe i personalizueshëm. 18+2 programe. Programet e gjymtyrëve të sipërme, byzylykët (opsionale). Ekran me ngjyra 7" me ekran të gjerë. Kontrollet me prekje. 6 gjuhë (ita, ted, eng, fra, spa, por). Funksionalitet i thjeshtuar dhe intuitiv. Përshtatja e parametrave. Vendosja e presionit diastolik (sphygmomanometër i dhënë). Deri në 3 sektorë mund të përjashtohen individualisht. Presionet e përgjithshme +- 9 pt të modifikueshme gjatë trajtimit. Pushoni midis cikleve të inflacionit i modifikueshëm gjatë trajtimit. Guaska Corian, sipërme gri e re (8 sektorë) me mbyllje "velcro" të larë dhe e kompletuar me qese, buton sigurie (Pajisje sigurie).
View full details