Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Poltrona Medeleine

Poltrona Medeleine

Karrige multifunksionale për trajtimet e fytyrës, trupit dhe grimit. Strukturë prej çeliku të lyer me ngjyrë të zezë dhe ABS, me 4 motorë për rregullimin elektrik të: lartësisë, mbështetëses, këmbëve dhe animit (trendelenburg).
Mbështetëse koke e rregullueshme dhe e lëvizshme, mbështetëse këmbësh e lëvizshme. Mbështetëse krahësh të palosshme dhe të lëvizshme.
Veshje PU antibakteriale, rezistente ndaj zjarrit, rezistente ndaj vajit.

View full details