Skip to product information
1 of 2

newlooktina

Ottica Luce Wood

Ottica Luce Wood

Kjo optikë speciale me dritë druri ju lejon të shihni detaje normalisht të padukshme të lëkurës.
Drita e integruar në optikë dhe fuqia e saj zmadhuese ju lejojnë të shihni zbardhjen (njollat ​​e lëkurës) me qartësi të madhe dhe të përcaktoni nëse çngjyrosja është epidermale (sipërfaqësore) ose dermale (e thellë). Pajisja gjithashtu ka vlerë diagnostikuese pasi disa mykoza të lëkurës dhe sipërfaqësore (kërpudhat e lëkurës) lëshojnë një fluoreshencë të verdhë-jeshile kur i nënshtrohen dritës së Wood-it. Optika gjithashtu zbulon praninë e vitiligos me një fluoreshencë të bardhë në lëkurë. Së fundi, thërrimet e gjalla (vezët e morrave) janë gjithashtu të ndjeshme ndaj kësaj gjatësi vale, duke lëshuar fluoreshencë të verdhë.

Ndriçues i integruar i dritës UV me burim LED me efikasitet të lartë.
Lente kundër reflektimit me shtrembërim të ulët kromatik.
Fokus i fiksuar me thellësi të madhe të fushës.
Mundësia e aktivizimit të një rrjeti matës të kalibruar në imazh për të përcaktuar me saktësi dimensionet e detajeve të vëzhguara.
Sipërfaqe kontakti në ABS, hipoalergjike dhe lehtësisht e dezinfektuar.

View full details