Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Only One Bed

Only One Bed

Në krye të gamës. 4 shërbime Wellness në një : masazhe, manikyr, pedikyr, fytyrë.

Mbulesë pëlhure me ngjyrë të bardhë, e veshur me poliuretan.
Mbushje me shkumë poliuretani fleksibël, rezistente ndaj zjarrit. Vaskë me fibra
prej qelqi dhe rrëshirë, me shtresë xhel. E pajisur me rregullim
elektrik me 3 motorë: lartësia, mbështetësja dhe këmbët (telekomanda).
Mbulesë e vaskës së këmbëve. Kullimi i ujit në tokë (rekomandohet) me
pjerrësi ose në një rezervuar me pompë. (shih fletën e të dhënave teknike).

View full details