Skip to product information
1 of 1

newlooktina

On Site Massage

On Site Massage

Kolltuk i transportueshëm, ideal për trajtimet «EXPRESS».

I lehtë për tu trajtuar dhe i rregullueshëm për secilin nga 5 jastëkët.

Strukturë e qëndrueshme alumini me dyshek me prekje komode
bezhë. I përshtatshëm për operatorë holistik.
View full details