Skip to product information
1 of 2

Davines

OI Shampoo

OI Shampoo

Regular price €12,00
Regular price Sale price €12,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Struktura e qumështit të shampos për defektet delikate të përditshme. I jep flokëve butësi, shkëlqim dhe trup të jashtëzakonshëm, duke i mbrojtur nga veprimi oksidues dhe duke i lënë aromë për një kohë të gjatë. 

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details