Skip to product information
1 of 2

Davines

OI Conditioner

OI Conditioner

Regular price €13,00
Regular price Sale price €13,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem balsam me aromë ndijore. I jep flokëve butësi, shkëlqim dhe trup të jashtëzakonshëm duke përshpejtuar procesin e tharjes. Tekstura e pasur hidraton me një efekt antioksidant.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details