Skip to product information
1 of 1

newlooktina

O-Zone Avullues

O-Zone Avullues

Avullues me krah të rregullueshëm dhe sistem jonizimi (ozoni) për shkak të turbulencës.

Mundësia e përdorimit të esencave (aromaterapia).
View full details