Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Ngrohëse

Ngrohëse

Ngrohës dylli Multi evolution, (tenxhere dhe fishekë); pajisje
komplet për depilim profesional, furnizuar me dyshe
termostat për të rregulluar temperaturën.

Kjo ju lejon të mbani një temperaturë konstante të rregullueshme nga 30° në
120° në kavanoz dhe nga 20° deri në 80° në fishekë. Praktike dhe e shpejtë,
hollon dyllin në vetëm 10 minuta.

Mbështetja speciale e shpatullës, e vendosur mbi ndarjen e kavanozit,
ruan pastërtinë e pajisjeve.

Kompakt dhe i dizajnuar në mënyrë elegante.

Mbajtës ruli i furnizuar.
View full details