Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Nails Table

Nails Table

Tavolinë manikyr e kompletuar me ekstraktim profesional, e mbuluar me laminat me shkëlqim, e kompletuar me dy sirtarë dhe derë.
E kompletuar me filtër kundër erërave të karbonit të aktivizuar dhe llambë LED.
Ngjyra e bardhë dhe detaje prej çeliku.

View full details