Skip to product information
1 of 2

newlooktina

Laser Premium

Laser Premium

Lazer diodë me fuqi të lartë i prodhuar në Itali me teknologji IoT (kompjuterike).
I shpejtë, i sigurt dhe i besueshëm, ju lejon të kryeni heqjen e përhershme progresive të qimeve në të gjitha llojet e lëkurës dhe flokëve, falë mënyrës unike të përzierjes dhe emetimit të njëkohshëm të dy gjatësive vale lazer: 808 dhe 1064 nm, me një dorezë të vetme të lehtë të pajisur me safir. kokë kristali për të siguruar ftohje më të madhe gjatë seancës.
Falë 3 mënyrave të përdorimit, Premium lejon heqjen e sigurt dhe të përsosur të qimeve edhe në fototipe më të errëta dhe në lëkurë të nxirë.
Teknologji 4.0 me ekran me prekje me LCD me ngjyra 23,8" HD që garanton akses të drejtpërdrejtë në shërbimet kryesore të markës (komunikim, trajnim, media, etj.) dhe në të gjitha aplikacionet Android.
Dizajn inovativ, ekskluziv, me përmasa të vogla me material MDF me prekje të qëndrueshme. Mbështetje për diagnostikimin në distancë.
View full details