Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Këmbana Tibetiane

Këmbana Tibetiane

Set i përbërë nga 3 kambana tibetiane në një aliazh të veçantë të përbërë nga metale të ndryshme për të krijuar instrumentin me një tingull të përsosur dhe depërtues. Shkop druri për të krijuar tinguj dhe dridhje, 3 jastëkë kafe në pëlhurë elegante për të mbështetur këmbanat, duke krijuar një ambient origjinal dhe karakteristik.
View full details