Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Iris

Iris

Krevat shumëfunksional me 4 motorë, për trajtime dhe masazhe. Strukturë metalike e mbuluar me dru (wenghe ose gri) Rregullime elektrike të lartësisë, mbështetëses dhe gjurit. Xham i tymosur rrëshqitës për ruajtje të brendshme.
Dyshek PU: prekje e butë, rezistente ndaj zjarrit, rezistente ndaj vajit
View full details