Skip to product information
1 of 1

newlooktina

INSTANT BRUSH CLEANSER

INSTANT BRUSH CLEANSER

Regular price €24,00
Regular price €30,00 Sale price €24,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Pastruesi i menjëhershëm i furçave është ideal për furçat e grimit me fibra sintetike dhe flokë natyralë, pa patur nevojë për shpëlarje. Formula e tij pa alkool heq plotësisht të gjitha llojet e grimit, duke përfshirë ato të papërshkueshme nga uji ose me pigment të lartë. Furça thahet shpejt dhe mund të përdoret menjëherë pas pastrimit. Për rezultate optimale të grimit, rekomandohet të pastroni çdo ditë furçat e grimit.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni Instant Brush Cleanser në një copë pambuku dhe pastroni furçën. Fshijeni tepricën duke përdorur një pecetë të pastër. Lëreni të thahet.

Ingredientët

View full details