Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Rich Sorbet Cream / Refill

Hydramemory Rich Sorbet Cream / Refill

Regular price €55,00
Regular price Sale price €55,00
Në ulje Shitur
Tax included.
A keni ndjesinë se lëkura juaj është e thatë dhe e zbehtë dhe e shtrënguar në mënyrë të pakëndshme? Zbuloni kremin e ri Rich Sorbet, i provuar klinikisht se rrit aftësinë e lëkurës për t'u përshtatur me kushte të ndryshme klimatike, duke siguruar gjithashtu hidratim dhe shkëlqim afatgjatë. Formulimi inovativ vegan është i pasuruar me teknologjinë SKIN-ADAPTIVE HYDRATION: ekstrakt i dardhës me gjemba nga bujqësia rigjeneruese ekologjike dhe acidi makro-hialuronik*, në kombinim me një teksturë biomimetike sherbet, sigurojnë menjëherë një ndjesi të këndshme të lëkurës, hidratojnë intensivisht lëkurën dhe e lënë atë. prapa më të butë, më të lëmuar dhe me shkëlqim të shtuar.
Paketa e rimbushjes është një zgjidhje e qëndrueshme për të reduktuar konsumin e materialit dhe emetimet e CO2. ** 98.4% përbërës me origjinë natyrale

*Hialuronat natriumi **-9% e emetimeve të CO2 pas blerjes së tretë të kremit të ri Hydramemory Rich Sorbet në krahasim me kremin e vjetër Hydramemory

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details