Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Mask

Hydramemory Mask

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Maskë me xhel me efekt hidratues përthithës të shpejtë. Tekstura "Sorbet" për një ndjenjë freskie. Lëkura menjëherë më e hidratuar dhe më e shuar nga etja.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details