Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Ice Roller

Hydramemory Ice Roller

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ice Roller mund të përdoret për një masazh ftohës të fytyrës. Për shembull, Roller-i i akullit mund të përdoret në kombinim me kremin Hydramemory Rich Sorbet ose maskën Hydramemory Hydra. Ose me një krem ​​tjetër sipas dëshirës tuaj. Ice Roller ka një efekt ftohës, kullues dhe tonifikues. Para përdorimit, vendoseni në frigorifer për të paktën 10 minuta ose zhyteni në ujë të ftohtë për 15 minuta.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details