Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Hydra Plump Mask

Hydramemory Hydra Plump Mask

Regular price €44,00
Regular price Sale price €44,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Maska e re Hydra Plump është një zgjidhje intensive rrufe për lëkurën e dehidratuar, të lodhur dhe të shurdhër! Pas vetëm 15 minutash, kjo formulë paksa vezulluese, e pasuruar me ekstrakt organik rigjenerues kaktus me gjemba dhe acid makro hialuronik*, e lë lëkurën dukshëm më të shëndoshë, të butë dhe rrezatuese. Tekstura biomimetike vegane ka një efekt gjallërues dhe shuan etjen e lëkurës. Zgjidhja perfekte kur lëkura juaj ka nevojë për një nxitje të menjëhershme hidratimi!
95.8% përbërës me origjinë natyrale *Hialuronate natriumi.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details