Comfort Zone

Hydramemory Hydra & Glow Ampoules

Hydramemory Hydra & Glow Ampoules

Regular price €52,00
Regular price Sale price €52,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një trajtim intensiv me një kompleks aktiv ndriçues të niacinamidit dhe NAG për më shumë shkëlqim, si dhe acid poliglutamik hidratues (PGA) për një pamje të shëndetshme, të njëtrajtshme dhe lëkurë më të butë dhe më të lëmuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details