Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Eye Gel

Hydramemory Eye Gel

Regular price €45,00
Regular price Sale price €45,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Xhel hidratues dhe freskues i pasur me polifenole. Lehtëson sytë e lodhur me qese dhe rrathë të errët. Aplikues metalik i këndshëm dhe funksional për një efekt ftohës të menjëhershëm.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details