Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Depuff Eye Cream

Hydramemory Depuff Eye Cream

Regular price €44,50
Regular price Sale price €44,50
Në ulje Shitur
Tax included.
Një krem ​​dekongjesant dhe hidratues për konturin e syve me kafeinë dhe një peptid të veçantë për sytë (ACETYL TETRAPEPTIDE-5) me një teksturë biomemetike të këndshme të lehta. Formulimi vegan i testuar klinikisht redukton ashpërsinë e rrathëve të errët poshtë syve, qeseve nën sy dhe linjave të holla të shkaktuara nga thatësia. Rezultati? Zona e syve duket më e ndritshme, më e lëmuar dhe dukshëm më e relaksuar.
94.2% përbërës me origjinë natyrale

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details