Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Cream Gel

Hydramemory Cream Gel

Regular price €62,00
Regular price Sale price €62,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem xhel për hidratim të dyfishtë i formuluar me Macro Acid Hyaluronic * dhe teksturë “shorbet”. Hidraton, shuan etjen dhe e mban lëkurën të butë dhe të zhdërvjellët. * hialuronat natriumi

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details